Dobrodošli u Hotel Pelikan

U svijetu zelene prirode, endemskih vrsta flore i faune, svijet pun istorijskog nasljeđa, gdje svaki kamen govori svoju priču.

1960

od


15

soba


3

broda


24

časa dnevno


Hotel sa
tradicijom


Pelikan je porodični hotel. On nudi udoban smještaj u tradicionalnom ambijentu. Naša najveća nagrada je osmijeh na licu i najzahtevnijih gostiju nakon što su gustirali neke od već zaboravljenih specijaliteta domaće kuhinje, proveli neko vrijeme u udobnosti i toplini naših soba.

Restoran sa
lokalnim specijalitetima


U okviru hotela postoji restoran za 120 osoba sa baštom i specijalno dizajniraniranom starom crnogorskom sobom- Odžaklijom, u kojoj se mogu organizovati razne proslave ili posebne večeri na zahtjev gostiju.

“Pelikanova” voznja brodom


Ako ste ljubitelj prirode željni da uživate u izvanrednim jezerskim predjelima Pelikan će vas odvesti u prirodnu galeriju gdje ćete biti očarani veličanstvenim scenarijem jezera, njegovih ostrva, uvala, fjordova, rijetkih ptica, riba i lokvanja. Ako ste u isto vrijeme željni da se bolje upoznate sa kulturno-istorijskim nasljeđem ovog područja, ovdje imate priliku da istražujete istoriju, nudimo Vam obilazak antičkih lokaliteta na Skadarskom jezeru.