Hotel Pelikan

Pelikan je porodični hotel. On nudi udoban smeštaj u tradicionalnom ambijentu. Naša najveća nagrada je osmijeh na licu i najzahtevnijih gostiju nakon što su okusili neke od već zaboravljenih specijaliteta domaće kuhinje, proveli neko vrijeme u udobnosti i toplini naših soba.

HOTEL


Među gostima Pelikana su i mnoge poznate ličnosti, turisti iz svih krajeva svijeta ali i slučajni putnici isto tako, iako je Pelikan posjećen samo po prvi put slučajno. Naša najveća nagrada je osmijeh na licu i najzahtevnijih gostiju nakon što su gustirali neke od već zaboravljenih specijaliteta domaće kuhinje, proveli neko vrijeme u udobnosti i toplini naših soba, ili doživjeli nezaboravno krstarenje jezerom, bez obzira da li su oni ljubitelji prirode, istorije ili umetnosti.

Za šta god da se odlučite, pružiće vam priliku da doživite magiju. Pelikan je porodični hotel. On nudi udoban smeštaj u tradicionalnom ambijentu sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, prateći najnovija svjetska dostignuća u svijetu preko satelitskih kanala. U okviru hotela postoji restoran za 120 osoba sa baštom i specijalno dizajniraniranom starom crnogorskom sobom - Odžaklijom, u kojoj se mogu organizovati razne proslave ili posebne večeri na zahtjev gostiju. U Pelikanu ćete uvijek biti dočekani s gostoprimstvom, u autentičnom ambijentu tradicionalnog crnogorskog domaćinstva i nekoj vrsti porodičnog muzeja biljaka i nezaboravnih predmeta iz jezera kao i okoline Crmnice. Vidjećete niz fotografija kao podsjetnik na događaje iz prošlosti i čućete anegdote kojih ćete se sjećati. Okusićete vrhunske jezerske specijalitete, vino našeg kraja, a iz mjesta ćete otići sa pjesmom, cvijećem i lokvanjima koji će vam biti dati kao poklon. Ako želite da budete u toku sa onim što se dešava u Virpazaru ili na jezeru, da budete gost Pelikana i proživite sve ovo- Pelikan vas očekuje sa zadovoljstvom. Život ovog grada se oživljava i prepričava sa atmosferom koja prožima cio hotel. Posjetite nas na par dana, zaboravite na gužve grada, poslovne obaveze i žurbe i živite život ovog gradića.

NUDIMO SLJEDEĆE USLUGE


SOBE


Jednosobna


Cijena do: 29 EUR po osobi.

Dvosobna sa francuskim krevetom


Cijena do: 25 EUR po osobi.

Dvosobna sa odvojenim krevetima


Cijena do: 25 EUR po osobi.

Trosobna


Cijena do: 20 EUR po osobi.