CROAZIERE PE LACUL SKADAR

Dacă sunteți un iubitor de natura nerăbdător să se bucure de peisaje superbe, Pelikan vă va duce la o galerie naturala unde veți experimenta peisaje magnifice: lac, insule, golfuri, fiorduri, păsări rare, pește și nuferi .

Croaziera pe lac


Dacă sunteți un iubitor de natura nerăbdător să se bucure de peisaje superbe, Pelikan vă va duce la o galerie naturala unde veți experimenta peisaje magnifice: lac, insule, golfuri, fiorduri, păsări rare, pește și nuferi . Dacă sunteți în același timp, dornici să deveniti mai bine familiarizat cu patrimoniul cultural și istoric al zonei, aici aveti o șansă de a explora istoria, întreprindere un tur al site-urilor vechi pe Lacul Skadar. În timp ce în derivă peste lac, forturi și mănăstiri vor trece prin fața ochilor tăi, unul după altul: Grmožur, Starcevo, Lesendro, Žabljak Crnojevića și multe alte clădiri sau rămășițele lor. Veți dori să aruncăm o privire mai atentă și să învețaţi câte ceva despre clădirile și oamenii care le făcut și au locuit în ele.

Veți dori să vă apropiaţi de zidurile vechi și sa auziţi povestea lor. Povestea noastra ...


Nu vă faceți griji daca în timpul unei croaziere în jurul lacului Skadar veti simți nevoia să petreceti câteva zile aici sau să deveniti un istoric curios, iubitor de natura sau un artist inspirat. Gazda dumneavoastra, Toman a pregatit atrăgătoare excursii pentru tine și oricare pe care o alegeți, nu ratați șansa de a vorbi cu, sau a simti simt sufletul acestui locuitor. Pentru a completa experienta, băuturi răcoritoare gustoase sunt servite pe vas ca o uvertură tradițional interna: brandy de struguri local, gogosi muntenegreni, miere, și o grămadă de busuioc pentru toată lumea ca o amintire.

FLOTA


Familia Zec detine o flota mica de nave de diferite capacitati. Dacă există doar o singură persoană pentru tine in aceasta lume, o barca romantic de două persoane este alegerea perfecta pentru tine. Dacă ați fost binecuvântați cu mai mult de doi prieteni, o barca de zece persoane va satisface nevoile dumneavoastra. Pentru grupuri de cercetare, de afaceri sau turistice mai mari, oferim barci de 30 și 100 de pasageri. Toate bărcile sunt ancorate de la Vir Wharf, care este la doar o sută de metri de Pelikan.

Croaziera pe lac

1 / 88